Titularitat de la pàgina web:
Lluís Sellés Servat, des d'ara Cal Rei, amb domicili a Lles de Cerdanya, Lleida, carrer Cadí, nº 4, amb NIF: 41079494-E, és titular de la pàgina web Calrei(punt)cat, i posa la web a disposició dels usuaris d'internet, amb la finalitat de proporcionar informació en relació als serveis que dóna.

Informació:
Tota la informació dels nostres serveis, promocions, i ofertes contingudes en aquesta pàgina web són vàlides únicament per el territori espanyol. Calrei(punt)cat es reserva el dret de modificar o suprimir en qualsevol moment i sense previ avís els continguts, serveis i informacions que es troben en aquesta pàgina web així com els termes continguts en aquestes condicions.

Política de protecció de dades de caràcter personal:
Als efectes del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) Calrei(punt)cat, informa a l'Usuari, que les dades personals que faciliti en qualsevol moment i de forma voluntària a la nostra empresa o als nostres empleats, seran inclosos en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat i mantingut sota la responsabilitat de Lluís Sellés Servet. Vostè podrà exercitar en qualsevol moment el seu dret d'accès, rectificació, cancel·lació i oposició tal i com estipula la LOPD, escribint a:
Nom empresa: Lluís Sellés Servet
NIF: 41079494E
Carrer: Cadí, 4
Codi Postal: 25726 (Lleida)
Població: Lles de Cerdanya
També pot exercitar aquests drets a través de la següent adreça de correu electrònic: calrei(arroba)calrei(punt)cat